Δήμος Καλαμαριάς
  • Αναφορές
  • Τι είναι το 4myCity
  • Συχνές ερωτήσεις
  • Mobile app
  • Σύνδεση
  • Αναφορές
  • Τι είναι το 4myCity
  • Συχνές ερωτήσεις
  • Mobile app
  • Σύνδεση
  • Αρχή
  • Αναφορές
  • Παρατημένη μονοκατοικία έχει μετατραπεί σε χωματερή Παπαδημητρίου

Αρ. 36966: Παρατημένη μονοκατοικία έχει μετατραπεί σε χωματερή Παπαδημητρίου

Επιβεβαίωση αναφοράς Σύνολο επιβεβαιώσεων: 0
Παρακαλώ συνδεθείτε για να επιβεβαιώσετε
ΠεριγραφήΕίμαστε ένοικοι της εξαώροφης πολυκατοικίας στην οδό Παπαδημητρίου 72 Α με Τ.Κ. 55131 στο Καραμπουρνάκι Καλαμαριάς. Η πολυκατοικία είναι νεόδμητη, καθώς κατοικήθηκε από εμάς το 2021. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα (από την άνοιξη) παρατηρήσαμε σμήνος από μεγάλες μύγες και παρουσία μεγάλων μαύρων κατσαρίδων τόσο σε κοινόχρηστους χώρους όσο και στα διαμερίσματά μας και μια έντονη δυσοσμία στον κήπο και στον δρόμο της οδού Παπαδημητρίου.
Αποφασίσαμε να καλέσουμε εταιρία απεντόμωσης για να δει τον χώρο και να μας δώσει προσφορά. Ο υπεύθυνος που ήρθε από την εταιρία την Παρασκευή 13 Ιουνίου 2025 και είδε τον χώρο επεσήμανε πως το πρόβλημά μας δεν θα λυθεί με μια απεντόμωση καθώς κατοικούμε δίπλα σε μια υγειονομική βόμβα.
Η πολυκατοικία μας γειτνιάζει με παρατημένη μονοκατοικία, η οποία είναι εστία μόλυνσης, καθώς ο αύλιος χώρος της είναι στην κυριολεξία χωματερή. Τη μονοκατοικία αυτή την χρησιμοποιούν άστεγοι, οι οποίοι κατοικούν σε άθλιες συνθήκες, χωρίς ρεύμα και νερό, έχοντας μετατρέψει τον χώρο σε χωματερή. Ακόμα, και οι γάτες που μπαινοβγαίνουν από την μονοκατοικία στον δικό μας κήπο είναι πιθανόν φορείς ψύλλων, σύμφωνα με τον υπεύθυνο της εταιρίας απεντόμωσης.
Σας επισυνάπτουμε φωτογραφίες που αποδεικνύουν την τραγική κατάσταση. Αποφάγια, κουπάκια με ξινισμένα γάλατα, ψωμιά, σκουπίδια, ψόφια ποντίκια. Περιττό να αναφέρουμε την έντονη δυσοσμία, η οποία θα επιδεινωθεί με τις υψηλές θερμοκρασίες που αναμένονται στο καλοκαίρι.
Για αυτό τον λόγο επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να επέμβετε άμεσα και δραστικά, καθώς τίθεται ζήτημα υγιεινής και προστασίας της δημόσιας υγείας. Σημειωτέον πως στα 50 μέτρα είναι η παιδική χαρά επί Αργυρουπόλεως και Παπαδημητρίου.
Παρακαλούμε πολύ για τις δικές σας ενέργειες.
ΚατηγορίαΑυτοψία
ΔιεύθυνσηΠαπαδημητρίου 72, Καλαμαριά 551 31, Ελλάδα
Κατάσταση Προγραμματισμένη
Προβολή Δημόσια
Δημιουργήθηκε17 Ιουν 2025, 11:10:51 μ.μ.
Ενημερώθηκε24 Σεπ 2025, 7:49:16 π.μ.
Παρατημένη μονοκατοικία έχει μετατραπεί σε χωματερή  	Παπαδημητρίου
Παρατημένη μονοκατοικία έχει μετατραπεί σε χωματερή  	Παπαδημητρίου
Παρατημένη μονοκατοικία έχει μετατραπεί σε χωματερή  	Παπαδημητρίου
Παρατημένη μονοκατοικία έχει μετατραπεί σε χωματερή  	Παπαδημητρίου

Παρακαλώ συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας

Διεύθυνση Καθαριότητας
Επόπτης

Διεύθυνση Καθαριότητας

(Επόπτης)
24 Σεπ 2025 - 07:30
Η αναφορά προγραμματίστηκε να επιλυθεί.

Κατάσταση αναφοράς: Προγραμματισμένη
Παρασκευή Αικατερίνη Κολοκυθά
Χρήστης

Παρασκευή Αικατερίνη Κολοκυθά

(Χρήστης)
17 Ιουν 2025 - 23:12
Σας παρακαλούμε θερμά η υγειονομική υπηρεσία να επέμβει άμεσα γιατί τίθεται ζήτημα προστασίας δημόσιας υγείας.

Κατάσταση αναφοράς: Νέα

4myCity, Δήμος Καλαμαριάς (Όροι χρήσης , Πολιτική Απορρήτου , Cookies)

Developed by Tessera