Δήμος Καλαμαριάς
  • Αναφορές
  • Τι είναι το 4myCity
  • Συχνές ερωτήσεις
  • Mobile app
  • Σύνδεση
  • Αναφορές
  • Τι είναι το 4myCity
  • Συχνές ερωτήσεις
  • Mobile app
  • Σύνδεση
  • Αρχή
  • Αναφορές
  • φτιάξτε επιτέλους το πεζοδρόμιο Πόντου

Αρ. 30572: φτιάξτε επιτέλους το πεζοδρόμιο Πόντου

Επιβεβαίωση αναφοράς Σύνολο επιβεβαιώσεων: 1
Παρακαλώ συνδεθείτε για να επιβεβαιώσετε
Περιγραφήτα πλακάκια είναι σπασμένα και πολύ επικίνδυνα. δεν με ενδιαφέρει αν τα πλακάκια είναι ευθύνη της οικοδομής ή του δήμου. θέλω να ΦΤΙΆΞΕΤΕ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ, που περπατάμε να πάμε στο σχολείο κάθε μέρα και σκοντάφτουμε!!!!
Πόντου 3
ΧρήστηςΧριστόδουλος Ηλιάδης
ΚατηγορίαΑυτοψία
ΔιεύθυνσηΠόντου 3, 551 33, Καλαμαριά, Ελλάδα
Κατάσταση Κλειστή
Προβολή Δημόσια
Δημιουργήθηκε1 Οκτ 2024, 11:19:40 μ.μ.
Ενημερώθηκε6 Οκτ 2024, 10:01:07 μ.μ.
φτιάξτε επιτέλους το πεζοδρόμιο  Πόντου

Παρακαλώ συνδεθείτε για να προσθέσετε το σχόλιό σας

Τηλεφωνικό Κέντρο 1
Διαχειριστής

Τηλεφωνικό Κέντρο 1

(Διαχειριστής)
11 Νοε 2024 - 10:13
Σας ενημερώνουμε ότι το τελευταίο σας σχόλιο έχει γίνει "μη χρήσιμο" γιατί βάση τους όρους χρήσης της εφαρμογής 4mycity παρ. 4 "Δεν επιτρέπεται η καταχώρηση ή επισύναψη οποιουδήποτε υλικού, το οποίο είναι αναληθές, συκοφαντικό, ανακριβές, επιθετικό, προσβλητικό, απειλητικό, χυδαίο, απεχθές, ενοχλητικό, άσεμνο, βλάσφημο, σεξιστικό, ρατσιστικό, προσβλητικό προς την ιδιωτικότητα κάποιου προσώπου, προοριζόμενο μόνο για ενήλικες, ή άλλο, που να παραβιάζει οποιουσδήποτε διεθνείς νόμους, κανονισμούς και ρυθμίσεις."

Κατάσταση αναφοράς: Κλειστή
Χριστόδουλος Ηλιάδης
Χρήστης

Χριστόδουλος Ηλιάδης

(Χρήστης)
07 Οκτ 2024 - 18:21
Έχετε ενημερώσει την οικοδομή για να κανει την δουλειά? Με μια διορία 1-2 μήνες μέχρι να το τελειώσει? Και διαφορετικά να μπει πρόστιμο? Έτσι γίνεται στο δήμο Θεσσαλονίκης, αν δεν τους πιέσετε δεν θα φτιαχτεί ποτέ το πεζοδρόμιο και θα πέσει ξανά άνθρωπος

Κατάσταση αναφοράς: Κλειστή
Τηλεφωνικό Κέντρο 1
Διαχειριστής

Τηλεφωνικό Κέντρο 1

(Διαχειριστής)
04 Οκτ 2024 - 13:48
Σε απάντηση του ανωτέρω σχετικού και κατόπιν αυτοψίας από υπαλλήλους της υπηρεσίας επί της οδού ΠΟΝΤΟΥ 3 διαπιστώθηκε η ύπαρξη σπασμένων πλακών πεζοδρομίου. Σας ενημερώνουμε ότι για την υφιστάμενη κατάσταση, σύμφωνα με την παρ. 2.1 του άρθρου 23 της με Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/66ΟΟ6/236Ο Απόφασης του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας περί Έγκρισης του Κτιριοδομικού Κανονισμού (ΦΕΚ 3985/Β/22.Ο6.2Ο23) ισχύει ότι : «... 2.1. Υπόχρεοι για την κατασκευή και συντήρηση των πεζοδρομίων και των τεχνικών έργων που τα αποτελούν (κράσπεδα, ρείθρα, υπόστρωμα και επίστρωση ή επικάλυψη) είναι οι ιδιοκτήτες των παρόδιων ακινήτων μπροστά στα οποία βρίσκονται.. ..». Η αίτηση έκδοσης της αντίστοιχης άδειας γίνεται σύμφωνα με το άρθρ. 10 του Κανονισμού Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων του Δήμου Καλαμαριάς (Απόφαση 133/2016 της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που εγκρίθηκε με την 355/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου).

Κατάσταση αναφοράς: Κλειστή

4myCity, Δήμος Καλαμαριάς (Όροι χρήσης , Πολιτική Απορρήτου , Cookies)

Developed by Tessera