Παρακαλώ για την αφαίρεση των πινακίδων. Πρώτον δεν αναγράφουν αριθμό άδειας και δεύτερον είναι πάνω στο πεζοδρόμιο (δύο πλάκες είναι για τούς πεζούς και είναι στην δεύτερη), όπου κόβουν την ελεύθερη διέλευση.
Στα πλαίσια της ανωτέρω σχετικής πραγματοποιήθηκε αυτοψία από υπαλλήλους της Υπηρεσίας και διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν δύο απαγορευτικές πινακίδες στάθμευσης αναρτημένες σε στύλους, οι οποίες βρίσκονται στο πεζοδρόμιο επί της οδού Καβασιτών αριθμός 8.
Έχοντας υπόψη
Το άρθρο 6 του ΦΕΚ 8/6213/07-12-2Ο22 ως ισχύει, σύμφωνα με το οποίο:
« ... Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους πόλεων και οικισμών του άρθρου 1 της παρούσας, ποΙ) προορίζονται για την κίνηση, στάση και δραστηριότητα πεζών, επιβάλλεται ελεύθερη ζώνη όδευσης πεζών, που χρησιμοποιείται για τη συνεχή, ασφαλή και ανεμπόδιστη κυκλοφορία κάθε κατηγορίας χρηστών, με απαραίτητο ελάχιστο πλάτος 1,50μ. (του κρασπέδου μη συνυπολογιζόμενου) ελεύθερο από κάθε είδους σταθερό ή κινητό εμπόδιο και μέγιστη αποδεκτή εγκάρσια κλίση 2%. Οποιαδήποτε εξυπηρέτηση όπως σήμανση, φύτευση, αστικός εξοπλισμός απαγορεύεται να τοποθετείται εντός της ελεύθερης ζώνης όδευσης πεζών..»,
Ύστερα από έλεγχο των Αρχείων της Υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι χορηγήθηκε η υπ' αριθμ.4877/1995 άδεια στιγμιαίας χρήσης η οποία έληξε.
Καλείστε εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών από τη λήψη του παρόντος, για την αφαίρεσή των απαγορευτικών πινακίδων από το πεζοδρόμιο.
Το παρόν κοινοποιείται στη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας για ενέργειες στη περίπτωση έλευσης άπρακτου της ως άνω προθεσμίας.
Όσον αφορά την είσοδο έξοδο των οχημάτων δύναται να υποβληθεί σχετική αίτηση στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, προκειμένου να σας χορηγηθεί άδεια στιγμιαίας χρήσης πεζοδρομίου για την είσοδο έξοδο από και προς τις εγκεκριμένες θέσεις στάθμευσης, όπως προβλέπονται από την οικοδομική άδεια. Οδηγίες θα επισυνάπτονται στην αντίστοιχη άδεια εργασιών.
Διαχειριστής
Τηλεφωνικό Κέντρο 1
(Διαχειριστής)