Το προβλημα ειναι μονιμο. Αυτοκινητα καθετα στο πεζοδρομιο με αποτελεσμα να κατεβαινουμε στο οδοστρωμα. Το προβλημα βρισκεται ζηργανου 21. Αυτοκινητα αφημενα 10-15 μερες. Το προβλημα ειναο σοβαρο με το συγκεκριμενο πεζοδρομιο διοτι σχολανε τα παιδια μας απο το σχολειο και δεν μπορουμε να περασουμε. Θα θελαμε αν γινεται μεταλλικα κολωνακια στο σημειο ανωθεν του πεζοδρομιου ωστε να αποφεύγεται αυτη η κατασταση.
Σχετ. :1) Παρ. 6 της υπ΄ αριθμ. 355/2016 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου
2) Αρ. 19 της Υπουργική Απόφαση Αριθμ. οικ. ΥΠΕΝ/ΔΜΕΑΑΠ/124964/1561/2022
(ΦΕΚ 6213/Β/7-12-2022)
Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω σχετικά σας ενημερώνουμε ότι: «Η τοποθέτηση μεταλλικών εμποδίων ή κιγκλιδωμάτων σε πεζοδρόμια και άλλους κοινόχρηστους χώρους θα εξετάζεται εφόσον το πλάτος του πεζοδρομίου είναι μεγαλύτερο ή ίσο του 1,5μ.
Τα αιτήματα που αφορούν στην τοποθέτηση μεταλλικών εμποδίων ή κιγκλιδωμάτων σε πεζοδρόμια και άλλους κοινόχρηστους χώρους, εξετάζονται από το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
Η τοποθέτηση μεταλλικών εμποδίων σε κοινόχρηστους χώρους έμπροσθεν ιδιωτικής χρήσης (κατοικίες κλπ) γίνεται με έξοδα του αιτούντος ιδιώτη.»
Τέλος, η κυκλοφορία και η παραβατικότητα των οδηγών αφορά την αρμόδια υπηρεσία η οποία είναι η Δ/νση Τροχαίας Θεσσαλονίκης στην οποία και αποστέλλεται το αίτημά σας.
Κατάσταση αναφοράς:
Κλειστή
Επόπτης
Τμήμα Έργων Συντήρησης & Σημάνσεων
(Επόπτης)
17 Μαΐ 2023 - 12:20
Η αναφορά προγραμματίστηκε να επιλυθεί. (αρ. πρωτ: 26679/15-05-2023)
Επόπτης
Τμήμα Έργων Συντήρησης & Σημάνσεων
(Επόπτης)